Licens FAQ

Licens er dit adgangskort til stævner, der er godkendt af Dansk Triatlon Forbund. Licens får du automatisk, når du har et aktivt medlemsskab af en klub under forbundet. Dit licensnummer kan du finde på din profil på Klubmodul, og du skal bruge det både når du melder dig til et stævne samt på selve stævnedagen. Det er dit eget ansvar at sørge for, at du har et aktivt licensnummer på stævnedagen.

Licens FAQ

Q: Skal jeg have licens for at deltage i konkurrencer?
A: Ja, hvis du deltager i kategori A, B og C medlemsstævner. Du kan melde dig ind i en klub, så får du licens til alle stævner i løbet af sæsonen. Eller du kan købe eventlicenser som er engangslicenser til de enkelte stævner – Se mereHER.

Q: Hvordan får jeg en licens?
A: Ved at melde dig ind i en af klubberne under DTriF, klik på Find din lokale klub i menuen til venstre.

Q: Skal jeg være medlem af en klub for at deltage i et stævne?
A: Ikke nødvendigvis. Du kan købe en eventlicens ved tilmelding til de enkelte stævner. Ved at være medlem af klub får du licens som giver adgang til alle sæsonens stævner.

Q: Hvordan fornyer jeg min licens?
A: Hvis du har betalt dit klubkontingent med dankort over nettet gælder det et år. Kort før det udløber vil du få varsling på sms og email om at din licens fornyes automatisk.

Q: Kan jeg flytte min licens fra en klub til en anden?
A:  ja, du kan frit flytte din licens indenfor transfervinduet som er fra den 1. november til den 1. marts. Udenfor vinduet fra 1. marts til 1. november skal du indhente skriftlig samtykke fra begge klubber og så kan DTriF flytte licensen for dig. Se mere om klubskifte under Medlemmer -> Klubskifte.

Q: Hvordan flytter jeg min licens?
A: Du flytter din licens indenfor transfervinduet ved at melde dig ind i din nye klub. Når du betaler kontingent med dankort hos din nye klub, vil du blive gjort opmærksom på at du allerede har licens i en anden klub og du bliver spurgt om den skal flyttes til den klub du er ved at melde dig ind i.

Q: Behøver jeg licens hvis jeg kun vil træne i en klub?
A: Du kan ikke fravælge licensen hvis du melder dig ind i en klub, selvom det kun er for træningens skyld.

Q: Hvordan kan jeg få et licenskort til internationale stævner?
A: Dit licenskort kan du selv printe ud fra din profil i Klubmodul.

Q: Hvad gør jeg hvis jeg har glemt mit password til Klubmodul?
A: Hvis du har glemt dit password kan du gå ind på følgende link: http://www.dtrifhoved.klub-modul.dk/cms/GlemtLogin.aspx Indtast din mailadresse og du får tilsendt dit brugernavn og password. Hvis du har fået en ny mailadresse, må du meget gerne henvende dig til jeres kontaktperson i klubben, som kan ændre din mailadresse i profilen.